2019. szeptember 26., csütörtök

Jodo EB 2019

Szeptember 21-22-en volt a18-dik Jodo Európa-bajnokság Zawiercie-ben.
Tanarok:
Morimoto Kunifumi sensei (jōdō hanshi 8-dan)
Tsuriga Toshirō sensei (jōdō hanshi 8-dan)
Ōtake Toshiyuki sensei (jōdō kyōshi 8-dan)
Szombaton atvettuk a teljes tandoku dosa kihonokat a ZNKR kuldottseg magyarazataival. Mindharom sensei tagja a bizottsagnak akik meghatarozzak hogy merre megy a seitei jodo, igy elso kezbol hallottuk az altaluk kiemelt pontokat.
Ezutan atrohantunk a katak fobb pontjain es egy intenziv delutani gyakorlas kovetkezett szetbontva. Mi a 3 es 4 dan kozos csoportban voltunk. Itt nagyon jo volt, hogy forgatva voltunk folyamatosan. Mindig uj par, mindig uj katak. Jo lenne sok ilyen edzes, tabor ezzel a koncepcioval. Sokat lehet belole tanulni.
Vasarnap elkezdodott az eb.
Sajnos nem sikerult kijutni a poolbol. Nincs meg a rutin es ez versenyen kijon. Ami maskor megy lazan es alkalmazkodva az versenydrukkban elnyomodik meg. Van min dolgozni :)
A tachi resz meg jobban ment remelem :)
Jo volt talalkozni mindenkivel. Az eb egy nagy csaladi talalkozo is. Sok ismeros, kedves arc. Sok sok evnyi kapcsolatok, baratsagok, haversagok. Egy verseny ahol nem egymas ellen versenyzunk es minden menet utan nagy olelkezesek, pacsik es baratsagos mosolyok cserelnek gazdat. 
Nagy gratula az egesz csapatnak! Mindenki igyekezett a legtobbet beletenni. Lett egy 3. helyunk, egy fightung spirit es sikeres vizsgak.
Mindannyian tanultunk belole es mind nagyon elveztuk. Jovore ujra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése